Palvelut

Pia Dahlin

Suoritin verhoilijan perustutkinnon TTS:llä 2014-2015 Rajamäellä. Toteutin pitkäaikaisen haaveeni tehdä jotain kaunista ja työllistää sillä vielä itsenikin. Tammikuussa 2019 perustin yritykseni ja sen jälkeen jokainen päivä on ollut erilainen ja mielenkiintoinen! Parasta on ollut kanssakäyminen asiakkaiden kanssa ja yhdessä suunnittelu. Joskus sovitellaan tyynyä paljonkin omalle pyrstölle sopivaksi mutta tämän työn suola on tyytyväinen asiakas.

Haasta itsesi

Tämä sohva sai uudet minut miettimään omaa osaamistani ja haluani kehittyä yhä paremmaksi verhoilijaksi. Parhaiten opin tekemällä ja jossain vaiheessa aion vielä jatkaa opintojani työtilanteen sen salliessa. 

Hinnoittelu

Tuntiveloitukseni on 42€/h. Se ei pidä sisällään mitään muuta kuin kätteni työn, tapahtuipa se sitten purkamalla asiakastyötä, verhoilemalla sitä tai kirjoittamalla laskua asiakkaalle!

Hinnoittelu on aina hankalaa, useinkaan vastaan ei tule montaa samanlaista verhoilutyötä. Ellei uudista auditoriota tai leffateatteria. Hinnoittelu on aina palapeliä, mitä kannattaa tai on pakko uusia, tehdäänkö kokonaan uusi vai mitä säästetään. Joudutaanko liimaamaan rakenteita ja korjaamaan pintäkäsittelyä?

Kannattaako se? Lähes aina vastaus on että kyllä kannattaa. Toista samanlaista tuskin tulee vastaan!